Ingredients:
1 làmina de pasta de full
150 g. de llardons
sucre
pinyons
El·laboració:
Posar els pinyons en remull. Aixafar els llardons en un morter. Estirar la pasta de full amb un corró, dividirla mentalment en tres parts. Posar la meitat dels llardons a la part del mig i tirar-hi sucre per sobre. Doblegar una part de pasta de full sobre els llardons, posar-hi la resta de llardons i més sucre. Doblegar la resta de pasta de full i posar-hi els pinyons i més sucre.
Posar-la al forn fins que estigui daurada.
I ja està.
4 comentaris:
Aurora, que bé poder fer aquesta coca!! I si és de la Mireia, resultat assegurat!!
Jo aquí al final no n'he trobat. Així que la coca de llardons s'haurà de pintar a l'oli! ;)
Aquesta t'ha quedat genial!
Petons!
Jo també faig aquesta recepta de la Mireia. És fàcil i queda millor que les comprades a les pastisseries. I mooooolt més bé de preu!
T'ha quedat fantàstica :)
Mercè, quina llàstima que no ho puguis tastar... segur que t'enrecordes del gustet que té!.
Gemma, tens raó millor que les de pastisseria i molt més económica! És molt senzilla de fer i amb un resultat fantàstic!
Ostres tant sols de veure aquesta foto m´ha entrat una goletaaaa!!! ummmm fàcil i bona
Publica un comentari a l'entrada