


Hem fet magdalenes, seguint la recepta d'el cafè de nit, també les galetes de xocolata amb avellanes de la cuina de casa.
Bertinet, Richard, Panes: 5 tipos de masa para elaborar 50 tipos de pan, Barcelona: Blume 2008
No he fet fotografies de tot, (soc una despistada), però queda el record de les olors i dels sabors...
En aquests dies, tampoc ens han faltat menges tradicionals, com l'escudela i la carn d'olla, els rostits o els torrons.

La nit de fi d'any, ens vam quedar tots tres solets a casa (també s'agraeix), vam fer un sopar de pa amb tomàquet, pernil d'aglà, pernil d'ànec, formatge curat d'ovella, rocafort, mi-cuit..., tot molt bó.
He deixat de banda algunes "manies". Ara a taula, comparteixen protagonisme el bon cava (cava o xampany?) amb l'altre "cava", el vi amb l'ampolla de Trina, i no hi ha dinar que sobre la taula no estiguin presents les capsetes de pastilles de l'avi i la iaia.

I ara, a fer bondat, estudiar, fer dieta, i esperar que s'acabi el fred d'una vegada.
2 comentaris:
Caram, això sí que són vacances ben aprofitades, eh? Us heu passat bones estones a la cuina... Segur que el tortell fet amb coca també estava boníssim! Hi vas posar figureta i fava també? Je je je...
Hola Gemma, si, hem aprofitat el temps al màxim!És que tinc un horari laboral una mica incompatible amb la familia, i quan puc, aprofitem. Com el temps no ha acompanyat gaire, donç hem fet cosetes a casa, sempre hi han recursos.
Aixó de la figureta del pastís bé, ho vaig pensar però només vaig trobar cosetes de goma i, la veritat és que no em vaig atrevir a posar-ho al forn.
Publica un comentari a l'entrada